Skip to main content

Plassoppmerking


En p-plass er gjerne det første kunden eller den besøkende ser. Det er ingen grunn til at din parkeringsplass ikke skal se bra ut. Med godt forarbeid og nøye utmåling, får man et resultat som både ser bra ut og i tillegg har best mulig utnyttelse og brukervennlighet.

Vi har moderne malemaskiner som gir flotte og varige parkeringslinjer og ulike symboler for handikapplasser, sykler, motorsykler, El-bil og gåmannen. Vi har lang erfaring og god kompetanse på oppmerking av industriområder, rømningsveier, tennisbaner og ballbaner, lekeplasser, tuneller, skolegård, barnehage, lagermerking og flyplasser.

Vi samarbeider med flere entreprenører i Norge, og tar på oss både små og store oppdrag. Alt fra parkeringsplasser i borettslag, kjøpesenter, flyplasser og havneterminaler, trafikkmønster, kjørelinjer, fotgjengerfelt og fartsdumper. Vi har en moderne maskin og bilpark som er spesialbygget for små og store oppdrag.

Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.